Andrei Frunza pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea celui mai mare portal de recrutare online, urmand sa se dedice unor noi oportunitati profesionale. Potrivit unor surse din piata, atributile sale de CEO vor fi preluate temporar de Mihnea Vasiliu, director general Ringier Romania.

Andrei Frunza, 36 de ani, a condus operatiunile celui mai mare portal de recrutare online din Romania incepand cu anul 2012. In timpul mandatului sau, el a avut un rol cheie in definirea si implementarea cu succes a strategiei de crestere a portalului de joburi si a contribuit direct la consolidarea pozitiei de lider de piata a eJobs Group, compania inregistrand in prezent cele mai bune rezultate din istorie.

Veniturile companiei s-au triplat in perioada 2012-2017.

eJobs are o pozitie solida in piata de recrutare online, cu o cota de piata de peste 52%. In prezent, pe eJobs.ro sunt peste 3,7 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si peste 30.000 de joburi active in orice moment.

eJobs a raportat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 6 milioane de euro, in crestere puternica fata de anul precedent - cu 60%. Totodata, profitul net a ajuns la circa 3 milioane de euro, dupa o crestere tot de 60%.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri