EURES Romania dispune de 150 de locuri de munca sezoniera in domeniul agricol in Spania, 100 de posturi pentru femei si 50 pentru barbati, salariul oferit fiind de aproape 6 euro/ora, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

EURES Romania dispune de 150 de locuri de munca in domeniul agricol in Spania – 100 de posturi pentru femei la cules si ambalat fructe si 50 de posturi pentru barbati la cules fructe si curatat copaci, din care 1 sofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de munca (permis de conducere categoria D si atestat), 2 soferi de camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (permis de conducere categoria C + E si atestat) si 2 tractoristi. Locurile de munca sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selectie la o data stabilita ulterior.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/ora, pentru lucrul in camp si 5,96 euro brut/ora, pentru lucrul in depozit.

Contractul de munca se va semna in Spania, dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala si se va derula in perioada aprilie - septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie.

Pentru cazare, utilitati si alte cheltuieli se va retine 10% din salariu. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Familiile vor locui in camere separate. Transportul catre Spania si retur va fi suportat de lucrator, se arata in comunicatul transmis de ANOFM.

Citeste si:
Locurile de munca disponibile ACUM in strainatate
Ce locuri de munca sunt...

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti si in judetul Ilfov, interesate sa participe la selectie, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: copie C.I/B.I, CV in limba romana si adeverinta medicala cu mentiunea “Clinic sanatos”.

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Citeste si:
Care sunt tarile UE in care ai cele mai mari sanse sa iti gasesti job
Integrarea migrantilor in...
Sursa foto: Shutterstock.com / Photographee.eu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Te gandesti la un job in strainatate: iata cateva, disponibile ACUM