Voluntariatul remodeleaza valorile unei persoane si ii ofera o noua perspectiva asupra lucrurilor pe care le are de facut zi de zi. Schimbarile interioare pot fi minore, dar clare, ori radicale si decisive. In orice caz, voluntariatul functioneaza ca un declansator si catalizator in acelasi timp. Pentru ca persoana care isi dedica timpul si priceperea pentru a-i ajuta pe altii contribuie la a face o lume mai buna si totodata se dezvolta din punct de vedere personal. Tocmai de aceea oamenii isi revizuiesc prioritatile odata ce devin voluntari, scrie Revista CARIERE.

Am vrut sa aflam motivatia si transformarile prin care au trecut cativa manageri si directori din Romania care s-au dedicat unor cauze sociale.

Citeste mai multe pe Revista CARIERE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri