Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa lucreze in Germania pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Tinerii care sunt interesati de un loc de munca in Germania au la dispozitie 50 de posturi in domeniul hotelier - gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

Pot participa tinerii intre 18 si 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Studentii care au domiciliul in Bucuresti sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest municipiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, in vederea inregistrarii dosarelor. Inregistrarea se va desfasura in perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, de luni pana joi intre orele 09.30 - 15.30 si vineri intre orele 09.30 - 12.30.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii dosarelor, precum si instructiunile de completare a acestora se gasesc pe site-ul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizari in site.

Program pentru stimularea...
Citeste si: Noi facilitati fiscale pentru angajati si angajatori. In ce conditii?

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: Shutterstock.com / Photographee.eu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Peste 30.000 de joburi pentru toate categoriile de studii