Oferta de locuri de munca in constructii si transporturi inregistreaza o crestere semnificativa comparativ cu lunile precedente, dar si fata de situatia din luna februarie 2017, potrivit Bestjobs.eu.

Cele mai multe anunturi in constructii sunt pentru ingineri proiectanti (478), instalatori (194), sudori (156), ingineri constructori (156), electricieni (129), lacatusi mecanici (125), arhitecti (115) si muncitori pe santier (108).

Vrei sa afli mai multe despre tendintele actuale din piata fortei de munca? Vrei sa cunosti specialisti de top in recrutare, HR sau coaching? Ai intrebari sau nelamuriri privind provocarile din organizatia ta? Participa gratuit la HR 2.0., eveniment organizat de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera, Smart Experience, Flanco si Performance Group. Inscrie-te aici!

Capitala ramane in continuare pe primul loc in ceea ce priveste numarul de oferte, fiind urmata de orasele Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta.

Locuri de munca pentru candidatii cu experienta in domeniul constructiilor sunt disponibile si in strainatate: Germania (53 anunturi), Belgia (53 anunturi), Olanda (39 anunturi), Franta (31 anunturi) si Marea Britanie (17 anunturi).

Citeste si:
Cum stii ca e timpul sa-ti schimbi jobul: ce nu trebuie sa ignori
Cum stii ca e timpul sa-ti...

Oferta de locuri de munca pentru candidatii cu experienta in transporturi include anunturi pentru soferi (596) si coordonatori transport (171). Anunturile pentru soferi se adreseaza atat celor care detin categoria B, cat si soferilor de tir si soferilor profesionisti. Adiacent exista oferte si pentru responsabili logistica (209) respectiv mecanici auto (949).

Orasele cele mai ofertate sunt si in acest domeniu Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Arad, Iasi si Oradea.

Oferta din strainatate include anunturi in Germania (31), Olanda (13), Marea Britanie (12), respectiv Franta, Ungaria si Italia cu cate 5 anunturi fiecare.

Citeste si:
Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara
Cea mai mare fabrica de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum sa nu lasi jobul sa-ti controleze viata - metode la indemana ta