Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti cu un master in „Management financiar si piete de capital”. A continuat sa isi dezvolte abilitatile in vanzari si dezvoltarea afacerilor in cadrul companiei Smartree, cat si in multinationale precum P&G, Accace sau Ernst&Young.

"Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipa performanta intr-o piata extrem de competitiva. Impreuna vom continua sa lucram la extinderea gamei de solutii inovatoare in recrutare, care vor raspunde nevoilor partenerilor nostri si ii vor sustine in atingerea propriilor obiective de performanta”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.

Ne bucuram ca am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existenta de management. Acest lucru demonstreaza potentialul extrem de valoros care se regaseste in cadrul eJobs

Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier Romania

Piata salariilor devine...
Citeste si: Piata salariilor devine transparenta. Ce urmeaza?

Ca lider pe piata de recrutare online in Romania, cu o cota de piata de peste 52%, eJobs creeaza o punte de legatura intre 3,7 milioane de profesionisti si angajatori, punand la dispozitie 30.000 de locuri de munca in orice moment.

"Bogdan va asigura continuitatea dezvoltarii fara precedent a succesului eJobs si va identifica solutii mai bune si mai numeroase pentru toti clientii si utilizatorii platformei. Prin numirea sa in functia de CEO vom consolida pozitia companiei ca lider de piata in recrutare in Romania. Sunt convins ca Bogdan este alegerea potrivita pentru eJobs”, a declarat Robin Lingg, presedintele Consiliului Administrativ eJobs Group.