Asa cum comoara cea mai de pret a unei natiuni sunt invatatii ei, o comoara de pret a organizatiei sunt introvertitii ei. Introvertitii sunt incubatoare de idei, dar si adevarate scuturi care protejeaza organizatia de riscurile aferente deciziilor impulsive, noteaza Revista CARIERE.

Actiunea si interactiunea sunt la mare putere in lumea noastra. Trebuie sa actionam rapid si sa interactionam mult. Este important sa cunoastem regulile jocului si sa-l jucam bine. Trebuie sa facem networking si sa ne facem cunoscuti. Nu e bine sa fim singuri, cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine. Socializarea e vitala, ni se spune. Dar la mare putere, pentru lumea noastra, sunt si cunoasterea si constiinta de sine.

Suntem invatati sa gandim, sa ne concentram pe miezul problemei, sa gasim solutii. Suntem indemnati sa reflectam, sa exploram, sa inventam. Suntem chemati sa ne cunoastem pe noi insine, sa imaginam, sa cream. Solitudinea este o sursa de idei si de putere, dar cat demult putem face singuri? Societatea moderna, prin dezvoltarea economica si cresterea comunitatilor, favorizeaza actiunea si socializarea.

Citeste mai multe pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri