In competitia atragerii de talente, companiile cauta sa fie cat mai inovative si se intrec in oferte de beneficii. Se vorbeste tot mai des de concediu sabatic sau concediu de dezvoltare personala, zbor cu balonul cu aer cald sau chiar scuba diving, noteaza Revista CARIERE.

Se poarta tatuajele cu logo-ul companiei?

In era inteligentei artificiale angajatii nu vor mai purta tatuaje cu numele iubitei/iubitului ci cu...logo-ul companiei. Sau cel putin aceasta informatie amuzanta aparea intr-un articol despre o firma care a oferit un beneficiu oarecum „traznit” pentru angajatii sai.

Pentru a-si stimula si atrage angajatii, o companie de comunicare din Romania a decis sa deschida temporar un salon in-house pentru a oferi viitorilor angajati drept beneficiu, tatuaje. „Piata fortei de munca se diversifica tot mai mult pe masura ce diferentele intre generatii se adancesc. In acelasi timp, industria de comunicare se confrunta cu o multime de provocari legate de recrutarea si retentia angajatilor, deficitul de profesionisti bine pregatiti, competitia mare intre angajatori, echilibrul work-life care poate fi foarte challenging uneori etc.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri