Am 46 de ani si inca mai sunt pretuita pentru ceea ce sunt ca profesionist. Dar citind toate marturiile post mortem referitoare la felul in care a fost marginalizat Andrei Gheorghe, nu pot sa nu ma intreb „pana cand?”, noteaza Revista CARIERE.

Este marginalizarea profesionala pe motiv de varsta o forma de discriminare? Imbracata sub diverse forme – esti over qualified, nu mai corespunzi standardelor profesionale, audientei sau politicii companiei etc. In conditiile actualei crize de forta de munca si de talente, cine isi mai permite sa tina profesionistii pe margine?

In ceea ce ma priveste, nu stiu sa spun daca sunt norocoasa. In tara asta cu valori rasturnate, nici nu mai stii cum e mai bine. Sunt un profesionist care inca imi gasesc locul. Pentru munca mea, pentru expertiza, pentru performantele de pana acum, pentru experienta mea de viata acumulata, pentru ceea ce sunt ca jurnalist. Nu mi-a fost teama de varsta mea, nu am ascuns niciodata data nasterii, cu an cu tot, nu am avut vreodata cochetarii feminine referitoare la anii mei. Imi este bine cu tot ceea ce sunt si am facut. Dar toata nebunia asta din social media, cu toti colegii de breasla care si-l asuma acum pe Andrei Gheorghe, in conditiile in care vocea lui nu se mai auzea niciunde la radio, imi da fiori reci pe sira spinarii.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Citeste si:
[Infografic] Harta preturilor la droguri ilegale in Europa
Infografic Harta preturilor...
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Parcul auto in 2018: peste 5 mil. de masini, mai vechi de 10 ani