Suvoda este unul dintre liderii mondiali in materie de software dedicat studiilor clinice. Solutiile brandului contribuie la o lansare mai rapida pe piata a celor mai noi si folositoare medicamente, de care pacienti cu diferite afectiuni au nevoie. Aplicatiile pentru studii clinice simplifica munca specialistilor din companiile farmaceutice si ofera tehnologiei o altfel de putere: aceea de a contribui la o stare de sanatate mai buna a oamenilor.

Suvoda planuieste sa depaseasca numarul de 100 de angajati in Romania, pana la finalul acestui an. In plus, tara noastra este pe o pozitie principala in strategia de dezvoltare a companiei, datorita candidatilor talentati care pot fi gasiti aici. Oamenii Suvoda se bucura de increderea deplina a echipei de management, astfel ca fiecare angajat beneficiaza de un program de lucru flexibil sau posibilitatea de a lucra de acasa, pe langa alte facilitati precum sediul situat in zona centrala a Bucurestiului, birouri ergonomice si echipamente de lucru noi. Asta face ca oamenii din Suvoda sa fie mai concentrati pe obiective, punand umarul la salvarea vietilor a milioane de pacienti sau la imbunatatirea calitatii vietii acestora.

Principalele pozitii care vor fi deschise in acest an sunt cele din departamentul “Servicii”: .NET Developers, Software Test Engineers, Database Analysts si Quality & Compliance Analysts. Cu toate acestea, se vor face angajari si in alte departamente precum IT, Recrutare, Accounting si Dezvoltare Produs. Suvoda urmareste candidati creativi, care accepta provocarile noi si care se pot adapta unui stil de lucru colaborativ. Nefiind o companie de outsourcing, fiecare angajat este integrat intr-o echipa compacta, alaturi de colegi dedicati, gata mereu sa dea o mana de ajutor. Orice membru este incurajat sa-si impartaseasca ideile si sprijinit sa le duca la indeplinire.

Echipa cultiva valori precum pasiune, curiozitatea de a gasi rezolvari creative ale problemelor, integritate si identificarea celor mai bune solutii pentru a usura activitatea clientilor sai. “In cadrul Suvoda avem grija ca oamenii din echipa sa fie incurajati, in fiecare zi, sa se autodepaseasca. Le oferim flexibilitatea de care au nevoie pentru a-si crea echilibrul intre viata personala si cea profesionala si tratam cu atentie dorinta de a se dezvolta si de a lucra alaturi de colegi din alte tari ale lumii. Pe langa acest lucru, oferim asigurare de sanatate, pranzul gratuit la birou si evenimente lunare in care membrii echipei au ocazia sa socializeze si sa impartaseasca noi idei in afara programului obisnuit de lucru. Sa nu uitam de birourile din centrul Bucurestiului, proaspat renovate, care ofera spatii variate de lucru si tool-uri tehnologice pentru ca angajatii sa fie mereu in conexiune cu echipele din Spania si Statele Unite.” afirma Marius Manole, Executive Vice President Suvoda.

In ultimii patru ani, Suvoda s-a dezvoltat in mod continuu, ajungand de la un startup cu 20 de angajati in Romania, la o companie multinationala cu birouri in 4 locatii din Statele Unite si Europa si peste 180 de angajati la nivel international. Printre fondatorii acestei companii de numara si doi romani: Marius Manole, Executive Vice President si Adrian Vasile, Chief Software Architect.
Poti afla mai multe detalii despre joburile disponibile in cadrul Suvoda, accesand urmatorul LINK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri