Compania Adient Trim Ploiesti continua programul Start Your Career, prin care ofera tinerilor prahoveni oportunitati de formare profesionala.

Studentii prahoveni pot aplica pentru un internship in cadrul companiei Adient Trim Ploiesti. Ulterior, acestia pot deveni chiar angajati ai companiei.

Start Your Career este o initiativa prin care studentii isi pot largi orizontul profesional, dincolo de programa de studiu – aici descopera ce inseamna un mediu de lucru real, dezvolta o serie de abilitati practice si isi formeaza o idee mai clara despre ce vor sa faca pe viitor. Ne mandrim cu acest proiect, implementat in mai multe fabrici ADIENT din Romania si credem ca este modul nostru de a contribui la formarea tinerelor generatii de profesionisti

Costin Trimbitasu, directorul fabricii Adient Trim Ploiesti

In acest moment, in fabrica de tapiterii auto din Ploiesti sunt disponibile internship-uri in departamentul de Calitate, IT, Financiar si HR. Incepand cu luna august sunt invitati studenti si in departamentul Administrativ si, din decembrie, si in cel de Productie.

Citeste si:
O noua idee a lui Teodorovici: Angajare fara examen in...
O noua idee a lui...

Compania Adient este prezenta in Romania din anul 2000, are un numar total de peste 6.000 de angajati si detine opt unitati de productie: Jimbolia (armaturi metalice si mecanisme), Timisoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanica), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armaturi metalice), Ploiesti (tapiterii), Pitesti (tapiterii).

Citeste si: Dorinta de a munci, principalul motiv pentru care tinerii din UE renunta la scoala

Sursa foto: Pressmaster, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Zentiva a angajat 18 studenti in urma unui program de internship