32 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care au o calificare in domeniul hotelier - gastronomic si care vor sa munceasca in Germania. Angajatorii sunt Europa Park si Hotel Marriott Frankfurt.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 32 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic: bucatar – 10 posturi, demi chef de rang – 8 posturi, ospatar – 5 posturi, personal servire la bar – 5 posturi, commis de partie – 1 post, demi chef de partie – 1 post, chef de partie – 1 post si bucatar sef – 1 post.

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  • pentru posturile de bucatar, demi chef de rang, commis de partie, demi chef de partie, chef de partie si bucatar sef: calificare profesionala si experienta in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2);
  • pentru posturile de ospatar: calificare profesionala si/sau experienta in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba germana si engleza (nivel B1/B2);
  • pentru posturile de personal servire la bar: experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2)

Salariu de pana la 2.800 de euro pentru un bucatar sef

Contractele de munca pot fi pe durata determinata, de 9 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata.

Salariul oferit este de 2.420 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar si commis de partie, 2.575 euro brut/luna, pentru postul de demi chef de partie, 2.820 euro brut/luna, pentru postul de chef de partie, 2.420 – 2.820 euro brut/luna, pentru postul de bucatar sef, 2.329 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar, 2.450 euro brut/luna pentru posturile de demi chef de rang si 11 – 12.91 euro brut/ora pentru posturile de personal servire la bar.

Citeste si:
Joburi in Germania: Salarii de pana la 5.000 de euro pe luna
Joburi in Germania: Contracte...

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele interesate, care corespund conditiilor ofertelor, pot aplica direct prin accesarea ofertelor de munca publicate pe site-ul EURES national www.eures.anofm.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com / cristovao

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Locuri de munca in Germania. Ce salarii se ofera