Claudia Chiru se incapataneaza sa ramana profesor pentru invatamantul primar la Scoala nr. 195 din Titan, Bucuresti. Asta fiindca e convinsa ca avantajul cel mai important al invatamantului de stat in Romania este calitatea de a fi o jungla care te invata supravietuirea. In 2013, a fondat Scoala Alternativa de Gandire Aplicata - SAGA Kid, un ONG care ofera programe educationale alternative pentru copiii intre 6 si 12 ani. Si-a descoperit si veleitati de antreprenor in timpul instruirii la Oxford, iar britanicii care au venit la Scoala 195 din Bucuresti au spus ca la ei nu exista posibilitatea de a trai o experienta de viata raw asa cum traiesc elevii din Romania, scrie Revista CARIERE.

PUTETI FACE O ANALIZA SWOT RAPIDA A SISTEMULUI DE INVATAMANT DIN ROMANIA?

Minusuri (Weaknesses): intepeneala, nepotism, rigiditate, invechire, birocratie, impotrivire, complacere, management deficitar, lipsa specialistilor pe scena politica, indivizi atotstiutori, starea precara a cadrelor didactice, resurse umane necorespunzator pregatite.

Plusuri (Strengths): copii fantastici, varfuri umane profesioniste cu arie de influenta, fereastra de oportunitate in punctul 0, adica am atins fundul, nu putem decat sa ne ridicam la suprafata, modele verificate, tineri absolventi cu voce proprie, infrastructura.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri