Romanii care isi cauta un loc de munca sau vor sa isi schimbe jobul curent, si sunt dispusi sa se mute in strainatate, au de ales dintr-o oferta de 2.000 de anunturi de locuri de munca in Europa. Cele mai multe oferte sunt in Ungaria, Polonia si Germania.

Cele mai multe oferte de munca sunt pentru office jobs, IT si din domeniul medical, in Ungaria (280 anunturi), Polonia (275 anunturi), Germania (265 anunturi), Franta (218 anunturi) si Anglia (141 anunturi), potrivit BestJobs.

In Ungaria se cauta in special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar - 58 anunturi), soferi si mecanici auto (49 anunturi), persoane cu experienta in vanzari (39 anunturi). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activitati de birou (121 anunturi), vanzari (46 anunturi) si programatori (43 anunturi). In Germania se cauta muncitori in constructii (85 anunturi), medici (58 anunturi) si programatori (34 anunturi). Personalul medical este in topul cautarilor si in Franta (52 anunturi), urmat de personalul pentru office jobs (44 anunturi) si cel in vanzari (35 anunturi). Oferta din Anglia se adreseaza in special domeniului medical (34 anunturi), programatorilor (27 anunturi) si celor interesati de office jobs (19 oferte).

Celelalte tari vin cu oferte pentru personalul cu experienta in HoReCa (majoritare in Serbia si Cipru), pentru programatori (Belgia si Cehia) si pentru office jobs (Irlanda si Bulgaria). Tarile nordice cauta in special medici si soferi, in sudul Europei se cauta personal pentru office jobs, iar tarile din centrul Europei au oferte pentru programatori, soferi si pentru personal medical.

In fiecare din aceste tari exista oferte pentru activitati diverse: servicii de curatenie/menajere, ingrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori in productie, gradinari sau lucratori in ferme, cusatoare, profesori.

Citeste si: Joburi in Germania, in domeniul hotelier-gastronomic

Sursa foto: Shutterstock.com / Photographee.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri