Romanii care isi cauta un loc de munca sau vor sa isi schimbe jobul curent, si sunt dispusi sa se mute in strainatate, au de ales dintr-o oferta de 2.000 de anunturi de locuri de munca in Europa. Cele mai multe oferte sunt in Ungaria, Polonia si Germania.

Cele mai multe oferte de munca sunt pentru office jobs, IT si din domeniul medical, in Ungaria (280 anunturi), Polonia (275 anunturi), Germania (265 anunturi), Franta (218 anunturi) si Anglia (141 anunturi), potrivit BestJobs.

In Ungaria se cauta in special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar - 58 anunturi), soferi si mecanici auto (49 anunturi), persoane cu experienta in vanzari (39 anunturi). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activitati de birou (121 anunturi), vanzari (46 anunturi) si programatori (43 anunturi). In Germania se cauta muncitori in constructii (85 anunturi), medici (58 anunturi) si programatori (34 anunturi). Personalul medical este in topul cautarilor si in Franta (52 anunturi), urmat de personalul pentru office jobs (44 anunturi) si cel in vanzari (35 anunturi). Oferta din Anglia se adreseaza in special domeniului medical (34 anunturi), programatorilor (27 anunturi) si celor interesati de office jobs (19 oferte).

Celelalte tari vin cu oferte pentru personalul cu experienta in HoReCa (majoritare in Serbia si Cipru), pentru programatori (Belgia si Cehia) si pentru office jobs (Irlanda si Bulgaria). Tarile nordice cauta in special medici si soferi, in sudul Europei se cauta personal pentru office jobs, iar tarile din centrul Europei au oferte pentru programatori, soferi si pentru personal medical.

Citeste si:
Povestea recrutarii noului CEO al BestJobs
Cum a fost recrutat CEO-ul...

In fiecare din aceste tari exista oferte pentru activitati diverse: servicii de curatenie/menajere, ingrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori in productie, gradinari sau lucratori in ferme, cusatoare, profesori.

Citeste si: Joburi in Germania, in domeniul hotelier-gastronomic

Sursa foto: Shutterstock.com / Photographee.eu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Sondaj: 1 din 2 angajati vrea sa ceara o marire pana la finalul anului