„A fi antreprenor nu inseamna nici ca ai mai mult timp liber si nici mai multi bani. Sunt mai multe responsabilitati, mai multe probleme dar satisfactia lucrului facut de tine este mai mare. Asta ne motiveaza, cu speranta ca la un moment dat ne vom putea retrage, pe la vreo 80 de ani, daca ajungem..., noteaza Revista CARIERE.”

Vlad Elias si Cristina Tarasevici, doi economisti si fosti consultanti in afaceri, au ales calea antreprenoriatului in urma cu cinci ani, cand au pus bazele unei curatatorii ecologice in zona Crangasi.

Ca orice afacere a pornit din nevoia unei cereri. „Aveam multe rochii pe care nu le puteam duce niciunde la curatat si asa mi-a venit ideea acestei curatatorii ecologice”, spune Cristina Tarasevici, care e convinsa ca a tras lozul castigator, intrucat Uniunea Europeana vrea sa resctrictioneze activitatea curatatoriilor care folosesc metode chimice.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri