Tehnologia schimba lumea. Companiile sunt perturbate de automatizare si de inteligenta artificiala. Viitorul nu mai este indepartat. Viitorul este acum. In acest context, ai nevoie de o echipa cu abilitati solide de rezolvare a problemelor. Cum o construiesti?

Angajeaza oameni care nu se tem de riscuri. Pune la punct un proces de intervievare a candidatilor care sa te ajute sa gasesti oameni care doresc sa se dezvolte profesional, care practica invatarea continua si care nu se tem de nou. Intreaba-i despre ce esecuri au avut dupa ce si-au asumat riscuri si cum le-au gestionat, roaga-i sa-ti spuna ce idei de imbunatatire au avut in munca lor si daca le surade ideea de a lucra in mai multe departamente din aceeasi companie.

Construieste o echipa formata din oameni din medii diferite. O echipa de oameni cu pregatire diferita, din mai multe clase sociale, care vin din culturi si zone geografice diverse si au varste diferite iti va consolida organizatia. Reunind un set complex de experiente, oamenii vor aborda provocarile diferit, vor rezolva problemele mai usor si mai bine si vor genera mai multe oportunitati.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Citeste si:
Lobby-ul cu cea mai mare podea cinetica din lume, inaugurat in Romania
Cum arata lobby-ul inteligent...
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Experienta "bate" varsta? De ce merita sa angajezi persoane varstnice