OLX Group, companie ce reuneste platformele OLX, Autovit.ro si Storia.ro, isi propune sa recruteze peste 40 de specialisti in departamentele de vanzari directe si telesales (peste 20 de pozitii deschise in advertising, auto si imobiliare), marketing (Specialist PPC, Brand Manager si Marketing Manager), customer support si financiar (Specialist Juridic si Specialist Financiar).

Marirea echipei OLX Group vine pe fondul cresterii business-ului in ultimii trei ani, dar si a planurilor de dezvoltare. In urmatorul an, compania vrea sa construiasca un departament de telesales.

Prin ocuparea rolurilor pentru care recrutam, ne vom dubla echipa fata de acum doi ani. Avem pozitii disponibile in mai toate departamentele, dar as mentiona in mod special oportunitatea generata de crearea departamentului de telesales. La OLX Group vor gasi o echipa competitiva si informala, un business in plina dezvoltare si un mix intre stabilitatea unei companii globale si agilitatea unui start-up

Cristina Gheorghitoiu, General Manager OLX Group Romania

In 2016, OLX Group a inregistrat o cifra de afaceri de 45,4 milioane lei, in crestere de peste 100% fata de 2015, si un profit de peste 4,5 milioane lei. Pentru anul financiar trecut, care s-a incheiat la 31 martie 2018, OLX Group estimeaza o crestere de peste 60% la nivelul cifrei de afaceri.

In prezent, OLX Group are o echipa de 80 de persoane, dupa o extindere cu 40% a numarului de angajati in 2017 si mutarea intr-un sediu nou in Bucuresti. La nivel international, grupul OLX este prezent in 45 de tari, avand peste 5.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »