Studentii care isi doresc sa lucreze pe perioada vacantei de vara au de ales dintre peste 1.000 de anunturi de joburi. Oferta include intership-uri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time.

Cea mai variata oferta este pentru joburile part-time (51%), urmata de internship-uri (41%). Ca si sectoare de activitate pe primele locuri sunt ofertele pentru munca de birou, cele in vanzari si joburile in IT/inginerie.

Ofertele pentru munca de birou se adreseaza in special studentilor pasionati de marketing, celor care vor sa isi dezvolte o cariera in domeniul financiar, celor care vor sa afle mai multe despre domeniul administrativ si resurse umane.

Citeste si:
Tot ce trebuie sa stii daca iti cauti un loc de munca in luna ianuarie
Angajare in ianuarie: tot ce...

Nu lipsesc nici ofertele pentru pozitii de customer support/relatii cu clientii pentru cunoscatorii de limbi straine. Pe langa limba engleza, candidatii sunt asteptati sa aiba cunostinte de franceza, germana, maghiara, spaniola, portugheza sau turca.

Cele mai multe oferte sunt in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Ploiesti. Exista oferte si pentru studentii aflati pe malul marii, in special pentru joburi sezoniere in HoReCa.

Sursa foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sute de locuri de munca peste granite: ce cauta angajatorii europeni