Studentii care isi doresc sa lucreze pe perioada vacantei de vara au de ales dintre peste 1.000 de anunturi de joburi. Oferta include intership-uri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time.

Cea mai variata oferta este pentru joburile part-time (51%), urmata de internship-uri (41%). Ca si sectoare de activitate pe primele locuri sunt ofertele pentru munca de birou, cele in vanzari si joburile in IT/inginerie.

Ofertele pentru munca de birou se adreseaza in special studentilor pasionati de marketing, celor care vor sa isi dezvolte o cariera in domeniul financiar, celor care vor sa afle mai multe despre domeniul administrativ si resurse umane.

Nu lipsesc nici ofertele pentru pozitii de customer support/relatii cu clientii pentru cunoscatorii de limbi straine. Pe langa limba engleza, candidatii sunt asteptati sa aiba cunostinte de franceza, germana, maghiara, spaniola, portugheza sau turca.

Cele mai multe oferte sunt in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Ploiesti. Exista oferte si pentru studentii aflati pe malul marii, in special pentru joburi sezoniere in HoReCa.

Sursa foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri