In Statele Unite cererea pentru health coaching este deja mai mare decat numarul expertilor care pot oferi aceste servicii. Gradinitele, scolile, centrele de fitness sau cele de infrumusetare au nevoie de astfel de experti pentru a face preventie prin coaching. Medicii au la dispozitie un timp limitat pentru pacient, statisticile legate de boli arata din ce in ce mai prost, in timp ce costurile legate de sanatate sunt din ce in ce mai mari. In acest context, educatia despre sanatate devine prioritara. Ce trebuie sa stie o persoana din Romania care vrea sa urmeze aceasta profesie, afla de la Larisa Petrini, health coach cu dubla certificare internationala si antreprenor in domeniul sanatatii, noteaza Revista CARIERE.

Health Coach in Romania

Larisa Petrini este Health Coach certificat international de doua dintre cele mai importante scoli din Statele Unite (Institute for Integrative Nutrition din New York si Cornell University), fondator Bodyology si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution, in Romania.

Are o experienta de training de peste 12 ani si organizeaza seminarii si workshop-uri pentru cei care vor sa invete despre sanatatea corpului lor inainte sa ajunga la medic. In cateva cuvinte, sa doarma mai bine, sa manance mai bine, sa se hidrateze mai bine si sa isi simplifice viata. In ultimii ani, a organizat evenimente in Bucuresti, Cluj si Constanta, la care au participat aproximativ 2000 de persoane. A sustinut peste 50 de workshop-uri in companii si peste 20 de ateliere de gatit sanatos pentru copii in scoli. Prin intermediul emisiunii pe care o realizeaza pentru RFI Romania, dar si a editorialelor si articolelor de specialitate pe care le semneaza lunar in presa, ajunge la inimile a zeci de mii de oameni, reusind sa-si puna in practica misiunea de a invata oamenii sa faca alegeri corecte si constiente, in relatie cu sanatatea lor.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri