Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune de 32 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic, in Germania. Contractele de munca pot fi pe durata determinata, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata, iar salariul incepe de la 2.300 de euro brut/luna.

Posturile oferite de Europa Park si Hotel Marriott Frankfurt, Germania, sunt disponibile pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic. Joburile vacante sunt : bucatar – 10 posturi, demi chef de rang – 8 posturi, ospatar – 5 posturi, personal servire la bar – 5 posturi, commis de partie – 1 post, demi chef de partie – 1 post, chef de partie – 1 post si bucatar sef – 1 post.

Contractele de munca pot fi pe durata determinata, de 9 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Salariul oferit este de 2.420 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar si commis de partie, 2.575 euro brut/luna, pentru postul de demi chef de partie, 2.820 euro brut/luna, pentru postul de chef de partie, 2.420 – 2.820 euro brut/luna, pentru postul de bucatar sef, 2.329 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar, 2.450 euro brut/luna pentru posturile de demi chef de rang si 11 – 12,91 euro brut/ora pentru posturile de personal servire la bar.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost.

Citeste si: 4 cuvinte care te vor scoate in evidenta la interviul de angajare

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

Citeste si:
Care sunt tarile UE in care ai cele mai mari sanse sa iti gasesti job
Integrarea migrantilor in...
  • pentru posturile de bucatar, demi chef de rang, commis de partie, demi chef de partie, chef de partie si bucatar sef: calificare profesionala si experienta in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2);
  • pentru posturile de ospatar: calificare profesionala si/sau experienta in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba germana si engleza (nivel B1/B2);
  • pentru posturile de personal servire la bar: experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2)

Persoanele interesate, care corespund conditiilor ofertelor de munca, pot aplica direct prin accesarea acestora pe site-ul EURES national www.eures.anofm.ro, rubrica Mod de aplicare. Termenele limita pentru aplicare sunt 20.06.2018, pentru ofertele Europa Park si 15.08.2018, pentru oferta Hotel Marriott Frankfurt.

Citeste si: Studiu: 34% dintre angajatori au probleme in a gasi angajati cu studii medii

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Te gandesti la un job in strainatate: iata cateva, disponibile ACUM