Pan Am International Flight Academy a castigat un contract in valoare de 13,944 de milioane de lei (3,012 milioane de euro), fara TVA, prin care angajati ai Regiei Autonome "Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian" (ROMATSA) vor beneficia de servicii de pregatire (cursuri externe), potrivit unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), relateaza Agerpres.

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret si nu poate fi subcontractat.

Contractul nu este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare.

ROMATSA are statut de regie autonoma autofinantata de importanta nationala si detine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian. Serviciile de trafic aerian sunt asigurate atat aeronavelor civile care survoleaza spatiul aerian national, cat si aeronavelor care aterizeaza sau decoleaza de pe aeroporturile din Romania.

Serviciile prestate se refera la activitatea de dirijare din zona aeroportului (de terminal) si de ruta (ACC).

Sursa foto: Agerpres / Silviu Matei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri