Este considerat starul international care estompeaza barierele dintre Mozart si Mettalica. Poate nici nu ar trebui sa mai mentionez acest lucru. Deoarece se stie foarte bine. Dar…Il intreb direct pe acest “Paganini printre stelele pop”, pe acest “Jimi Hendrix printre violonisti” - asa cum a fost gratulat David Garrett peste tot in lume, care este secretul, care e magia?

Da, acel Garrett pionier al trendului crossover, un violinist ale carui interpretari i-au adus fani in intreaga lume (mai ales fane - acesta este adevarul observat nu numai de catre mass media internationala, ci si de insusi artistul - atat profesionist in ale viorii, cat si om cu simtul umorului). Nu are o viata sa ii zicem obisnuita de artist al scenei clasice. In sensul ca lumea il aclama ca pe un “pop star”, e preferatul rubricilor mondene si asa mai departe. Dar nu se considera o vedeta. Vorbeste despre ceea ce face simplu, intr-un interviu acordat Revistei CARIERE.

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri