Ubisoft, unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT, anunta majorarea salariului pentru pozitia de entry-level game tester. In prezent, un angajat pe aceasta pozitie castiga un salariu de 2.390 de lei, la care se adauga tichetele de masa.

Departamentul de Quality Control din cadrul Ubisoft are 1.000 de angajati: specialisti, dar si pasionati de gaming aflati la inceputul carierei.

"Procesul de recrutare implica, pe langa bifarea cerintelor obligatorii de cunoastere a limbii engleze si suitei Microsoft Office, identificarea acelor candidati cu o baza solida de soft skills, pe care sa construim fundatia tehnica de cunostinte in domeniu", a declarat Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft Romania, Serbia si Ucraina.

Pe langa remuneratia salariala si tichete de masa, angajatii au acces la sala de fitness din sediul companiei, la jocuri, inclusiv posibilitatea de a accesa resurse de e-learning specifice industriei, precum si alte facilitati care sa le asigure cele mai bune conditii de dezvoltare pe plan personal si profesional. De asemenea, in functie de vechimea in companie, angajatii beneficiaza de asigurari de viata si sanatate si un fond de pensie facultativa.

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT si primul din domeniul jocurilor video, avand o vechime de 25 de ani in Romania si peste 1.700 de angajati in departamentele Productie, Quality Control si IT.

Citeste si:
Dupa 15 ani, Ubisoft isi muta sediul din Bucuresti
Dupa 15 ani, Ubisoft isi muta...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ubisoft se muta in J8 Office Park, dezvoltat de Portland Trust