Companiile sunt in cautare de personal. Pe platforma BestJobs.eu au aparut in ultima luna joburi noi pentru cei dornici sa faca o schimbare.

Cele mai noi oferte de joburi in tara sunt pentru posturile de reprezentant vanzari, asistent manager, contabil, lucrator comercial, inginer, economist si programator.

Oferta recenta include joburi si in strainatate pentru soferi, reprezentanti vanzari, sudori, programatori si asistenti sociali. In ceea ce priveste limbile straine pe care trebuie sa le cunoasca candidatii in top se numara engleza, germana, franceza, italiana, maghiara si spaniola.

Ce experienta se cere

In acest moment oferta de joburi se adreseaza in special candidatilor cu experienta intre 2-5 ani (43% oferte pentru middle level) si celor cu experienta de pana in 2 ani (31% oferte pentru entry level). 21% oferte sunt pentru senior level, cu experienta intre 5-10 ani si 5% pentru executive level, pentru cei cu experienta de peste 10 ani.

Citeste si: Cinci trucuri care te vor ajuta sa-ti gasesti repede jobul potrivit

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri