Laurentiu Luca, director general Synevo Romania, a fost numit managing director pentru Europa de Sud Est, pozitie din care va coordona activitatea lantului de laboratoare medicale si centre de recoltare din cinci piete, respectiv Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia si Georgia. Synevo este in acest moment unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale de laborator din Romania si din Estul Europei.

"Laboratorul Central Synevo, lansat in 2010 in apropiere de Bucuresti, in urma unei investitii de aproape 10 milioane de euro, a fost gandit inca de la inceput ca un hub regional. Romania devine astfel centrul activitatilor Synevo din Europa de Sud Est”, a declarat Laurentiu Luca, director general Synevo Romania.

Laurentiu Luca are o experienta vasta in dezvoltarea si administrarea afacerilor din domeniul sanatatii. Incepand cu anul 2016, el ocupa functia de director general al Synevo Romania, unul dintre lideri la nivel national, parte a diviziei Servicii de Diagnostic din Medicover. Laurentiu Luca s-a alaturat companiei in anul 2010, ca director regional si pentru dezvoltare in regiunea Balcanilor, fiind responsabil de dezvoltarea Synevo in Moldova, Serbia si Bulgaria.

Laurentiu este absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta si detine un master in Administrarea Afacerilor de la The Open University, Marea Britanie.

Synevo, care face parte din Medicover, ofera peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Compania administreaza o retea nationala de 16 laboratoare si 90 de centre de recoltare a probelor biologice si realizeaza peste 13 milioane de teste pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri