Munca are un caracter din ce in ce mai personal si cautam sa ne exprime cat mai bine. Suntem mai atasati de munca noastra si mai putin atasati de organizatie, pentru ca ceea ce facem ne defineste si ne exprima mai mult decat unde lucram. De asemenea, locul de munca modern se transforma continuu. Atributiile posturilor se schimba si se extind tot timpul. Companiile isi schimba directia, oamenii isi schimba cariera. Toate acestea cer capacitate de transformare, de crestere, de adaptare la schimbare, de descoperire de sine. Ca sa izbandesti iti trebuie prezenta de spirit si constiinta de sine. Vanessa K. De Luca, o profesionista cu o experienta bogata in media, ne ofera sase chei inteligente pentru a deschide noi usi, noteaza Revista CARIERE.

Albul contine toate culorile.

Pe o pagina nescrisa si pe o panza neatinsa poti asterne orice. Foloseste-te de aceasta libertate. Lasa-te inspirat de lipsa de conditii si de hotare.

Trecerea de la un program incarcat cu prioritati clare si impuse de circumstante la un program gol, pe care ai deplina libertate sa-l incarci dupa cum crezi de cuviinta, poate fi bulversanta. Dar agenda libera iti ofera ocazia de a fi deschis si disponibil pentru oportunitatile ce apar. „Au venit catre mine multe lucruri la care nu ma asteptam, ceea ce e minunat si interesant si diferit. Am fost sfatuita sa raman activa – sa ma asigur ca de cel putin doua ori pe saptamana am intalniri, fac ceva util, particip la un interviu sau stau de vorba cu oameni”, spune Vanessa. Foloseste-te de timpul pe care il ai acum la dispozitie, pentru a consolida relatii si a cunoaste oameni noi.

Citeste mai multe pe site-ul Revista CARIERE.

Citeste si:
Cat este de rentabil sa organizezi turnee de rock underground?
The Rock Business: A fi sau a...

Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) INTERVIU - Mariana Constantinescu-Bradescu, PIATRAONLINE