Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt disponibile, in prezent, in magazinul online, acoperind sase categorii principale: fise de post, recrutare si selectie, orientare si onboarding, programe de dezvoltare, motivare si retentie, si administrativ.

Pana la finalul anului, IntegraHR Shop va lista aproximativ 100 de proceduri de resurse umane. Preturile produselor disponibile in magazinul online pornesc de la 100 de lei si ajung la 1.000 de lei.

"In contextul digitalizarii, am considerat necesar sa trecem online o parte din procedurile de resurse umane pe care le ofeream deja in offline clientilor nostri, care au inteles, astfel, ca impactul tehnologiei utilizate in HR este unul pozitiv asupra intregii activitati a unei organizatii", a declarat Andreea Muresan, Managing Partner Integra HR.

"Pornind de la aceste premise, am lansat IntegraHR Shop, un magazin online unic in ecommerce-ul romanesc si printre putinele de acest tip din Europa, din care clientii pot achizitiona si descarca rapid, in maximum 24 de ore, cele mai importante documente de resurse umane pentru o companie, pe care le pot folosi imediat", a adaugat aceasta.

In ultimii ani, piata muncii din Romania a devenit tot mai complexa, pe de-o parte organizatiile confruntandu-se cu probleme, precum deficitul de competente in anumite industrii sau schimbarile demografice, pe de alta parte, profitand de beneficii nesperate oferite de digitalizare. Astfel, organizatiile au redefinit procesele de recrutare si selectie, de planificare a fortei de munca sau de managementul echipelor, iar HR-ul a trebuit sa tina pasul cu aceste schimbari.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri