"Oamenii sunt fericiti pentru ca au libertatea de a alege", atunci cand "angajatii sunt fericiti, inseamna ca liderul este fericit", sunt doar cateva dintre declaratiile pe care le-au facut speakerii invitati la conferinta WS2GROW, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera si Colliers International.

"Un manager bun este cel care reuseste sa le dea angajatilor o directie si un scop" - George Didoiu, Director Tenant Services, Office Agency
Colliers International

"Fericirea sta in misiune, valori, idealuri. Fericirea nu este doar o emotie pozitiva" - Dorin Badea, General Manager Result Development

"Am decis ca oamenii din Lugera pot lucra de oricunde, insa surpriza cea mare a fost ca ei vin la birou. Oamenii isi doresc sa fie in echipa, vin la birou pentru interactiune. Fiecare organizatie trebuie sa isi gaseasca fericirea. Cred in fericire si cred ca am o echipa fericita" - Cristina Savuica, Chief Happiness Officer Lugera"

"Oamenii sunt fericiti la job pentru ca au libertatea de a alege. Trebuie sa ne gandim la rolul de angajator dintr-o alta perspectiva: oamenii trebuie sa se simta bine pentru a face performanta" - Mihaela Feodorof, Owner Yourway Life & Career Coaching.

"Noua generatie de angajatori este extraordinara. Tinerii au problema cu societatea, au o problema cu angajatorii care nu ii administreaza corespunzator si au o problema cu noi, liderii. Noi, angajatorii, primim o resursa si ne vaitam ca nu este buna. Insa problema se pune in felul urmator: atunci cand eu, lidrul, nu sunt fericit, atunci nici angajatii nu vor fi fericiti. Valorile se construiesc la birou, omul este o fire comunicativa. Ma intereseaza ce pot sa fac pentru ca noua generatie de angajati sa fie fericiti. Noi, angajatorii, trebuie sa corespundam nevoilor angajatilor si apoi ei nevoilor noastre" - Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

"In agentia noastra, dinamica de a vorbi cu toata lumea si faptul ca oamenii au pareri pe care pot sa le comunice direct CEO-ului conteaza foarte mult pentru ca ne ajuta sa vedem cum vad ei lucrurile. Noi, la agentie, avem o regula: le oferim angajatilor timp ca sa lucreze la ce proiecte ce vor ei, la lucrurile de care sunt pasionati. E ca mersul pe sarma, stim realitatea si incercam sa fim la intersectia dintre ce putem sa oferim si care este realitatea" - Andrei Dragu, Business Development Director V8 Interactive.

Partenerii conferintei WS2GROW sunt Lugera si Colliers International.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri