SmartDreamers, compania specializata in solutii software de Recruitment Marketing Automation, a obtinut o investitie de 1,2 milioane de euro, in urma unei noi runde de finantare incheiata in luna octombrie. Runda de investitie a fost condusa de fondul GapMinder Venture Partners, o alta parte din capital apartinand fondului de investitii private equity Catalyst Romania. Banii vor fi folositi pentru extinderea operatiunilor SmartDreamers la nivel global.

Lansat in anul 2014, startup-ul a reusit sa dezvolte o serie de solutii dedicate recrutarii in social media si comunitati online, care au avut succes in randul companiilor din Romania. Dupa investitia de 700.000 dolari obtinuta in anul 2016, echipa s-a concentrat pe automatizarea proceselor de recruitment marketing. Pana in acest moment, SmartDreamers a optimizat produsul in CEE si a testat mai multe piete internationale. In prezent, solutia este utilizata de catre companii globale in procesul de recruitment marketing, in piete precum Europa, Statele Unite, Singapore si Australia, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

“Catalyst Romania a fost primul fond care a vazut potentialul SmartDreamers si a condus runda de finantare din anul 2016. Suntem mandri sa anuntam consolidarea parteneriatului nostru cu SmartDreamers prin aceasta noua finantare. Vom continua sa sustinem cresterea accelerata si extinderea in pietele globale.” afirma Marius Ghenea, Partener 3TS Capital.

“In urma cu 4 ani, priveam cu o oarecare teama catre piata globala de recrutare, dintr-un orasel mic din Romania. Acum, ne adresam cu o doza mare de curaj angajatorilor globali. Branduri de top ruleaza campaniile de Recrutiment Marketing in zone ca Statele Unite, Singapore, Australia sau UK.” spune Adrian Daniel Cernat, CEO si Co-founder SmartDreamers.

SmartDreamers a facut primele incursiuni in Statele Unite si Singapore, angajand persoane care vor asigura dezvoltarea afacerii si extinderea portofoliului de clienti. Extinderea operatiunilor va continua si in Europa, startup-ul avand pozitii deschise atat in Romania (Bucuresti si Tirgu-Mures), cat si in orase europene ca Paris, Munich sau Londra.

SmartDreamers ofera solutia de Recruitment Marketing Automation utilizata de catre companii globale sau in crestere accelerata. Lansata in 2014, SmartDreamers are in prezent operatiuni in Europa, Statele Unite si Singapore, fiind utilizata de catre companii precum UiPath, Genpact, Orange, Eaton, Vodafone si alti jucatori globali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri