Grupul Digi | RCS & RDS participa la Angajatori de Top cu o oferta de peste 300 de locuri de munca vacante pentru domeniile: vanzari, divizia de telefonie mobila, IT, logistica, dezvoltare retea si mentenanta, customer service si televiziune, din Bucuresti si Timisoara.

In perioada 19-20 octombrie, la Timisoara si 26-27 octombrie, la Bucuresti, pasionatii de telecomunicatii dornici sa isi dezvolte o cariera in cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile in cele doua localitati.

"Continuam sa ne dezvoltam si dorim sa avem alaturi de noi cei mai buni specialisti. Succesul companiei noastre se datoreaza celor circa 13.000 de profesionisti care au ales sa creasca impreuna cu DIGI. Astfel, prin prezenta la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionati de domeniul comunicatiilor electronice, dornici sa invete in permanenta si atrasi de un domeniu aflat in continua evolutie, sa ne cunoasca si sa ni se alature. In acest sens, apreciem ca Angajatori de Top reprezinta un eveniment - reper care mijloceste cu succes intalnirea cu candidatii potriviti", a declarat Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Compania cauta atat specialisti inalt calificati, precum ingineri software cunoscatori ai limbajelor de programare Java, SQL si PHP, ingineri telecomunicatii cu studii de specialitate, specialisti IT cu expertiza in domeniul media, specialisti social-media, cat si personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vanzari, call center, infrastructura tehnica, administrativ, contabilitate.

La standul din cadrul targurilor de joburi, candidatii vor putea primi detalii cu privire la posturile vacante direct de la reprezentantii departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibila si pe pagina de LinkedIn sau in sectiunea de cariere de pe site-ul companiei.

Citeste si:
Trei idei pentru a gasi cei mai buni candidati din piata muncii
Angajatul ideal: trei idei...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Digi Business ofera reducere 50% la portarea in retea