Maine si poimaine, vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Bucuresti. Pe 26-27 octombrie la Sala Palatului cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot intalni 130 de companii, pot aplica la peste 6000 de oportunitati de cariera si pot participa la 25 de workshop-uri si conferinte, sesiuni utile care ii ajuta pe candidati sa-si dezvolte abilitatile si competentele necesare pentru joburile viitorului.

Provocarile cu care se va confrunta piata fortei de munca vor atrage dupa sine dezvoltarea unui set de abilitaţi obligatorii pentru candidatii care isi doresc sa ramana relevanti pe piata muncii. O pregatire care le ofera posibilitatea candidatilor de a-si dezvolta, imbunatati si reajusta setul de abilitati si competente astfel incat sa fie competitivi pe piata fortei de munca va fi o preocupare constanta a angajatorilor. Companiile prezente la cel mai mare targ de cariera Angajatori de TOP considera ca skill-urile de care vor avea nevoie candidatii pentru a ramane relevanti pe piata fortei de munca sunt:

  • Capacitatea de invatare continua (77%)
  • Adaptabilitatea (75%)
  • Agilitatea in invatare si Inteligenta sociala (64%)
  • Capacitatea de adaptare in medii culturale diverse (57%)
  • Abilitatea de a lucra cu datele (45%)

Globalizarea, progresul tehnologic si schimbarile demografice (dar si schimbarile de valori si preferinte ale candidatilor) sunt 3 trendinte actuale care au potentialul de a schimba modul in care vor arata joburile in viitor. Din perspectiva companiilor care activeaza pe piata din Romania si care vor fi prezente pe 26-27 octombrie la Angajatori de TOP, principalele 5 aspecte care vor contribui la modificarea modului in care va arata piata fortei de munca in viitor sunt:

  • Inteligenta artificiala (roboti, aplicatii etc) (73%)
  • Automatizarea in fluxul activitatilor – servicii & productie (64%)
  • Internet-of-things (smart office, new data, organizare eficienta etc) (61%)
  • Flexibilitatea joburilor (57%)
  • Globalizarea joburilor (43%)

O parte dintre joburile viitorului, in concordanta cu setul de skill-uri si tendintele care vor impacta piata fortei de munca sunt deja deschise de companii de top in cadrul targului de cariera din 26-27 octombrie de la Sala Palatului. Cateva dintre acestea sunt: Data Management Analyst, Automation Engineer, Data Science Analyst – Analytics and Automation, Digital Innovator, Intelligent Automation Developer, etc.
Pe langa joburi in Bucuresti, cele 25 de workshop-uri si conferinte care vor avea loc in cadrul evenimentului Angajatori de TOP abordeaza teme care ii ajuta pe candidati sa se pregateasca pentru joburile viitorului. Pentru pasionatii de tehnologie editia aceasta readuce componenta TechTalks care se anunta foarte tentanta din punct de vedere continut. 4 conferinte promit sa aduca in prim plan cele mai noi trenduri: Machine Learning & Artificial Inteligence, Internet of Things & Automotive, FinTech si Web&Cloud Technologies. Juniorii in IT&C pot opta pentru 4 TechLab-uri care au ca subiect principal inteligenta artificiala folosita in jocuri, procesul de automatizare IT si testarea automata. Aceste subiecte vor fi sustinute de companii precum: Stefanini, Genpact, ABS Software Development si Electronic Arts. Studentii si absolventii interesati de programe de internship/trainee, de dezvoltarea carierei sau care sunt cele mai cautate skill-uri, pot participa la sesiunile sustinute de companii precum: Deloitte, HP Inc, Philip Morris, Societe Generale European Business Services, Medicover, Cegedim Service Center, British American Tobacco, Piraeus Bank, Orange Romania. Participarea la toate sesiunile este gratuita, iar cei interesati isi pot rezerva un loc aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii
O parte dintre angajatorii care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: ABS Software Development, Adecco, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Baneasa Shopping City, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Ericsson, Exiger, Federal-Mogul Motorparts, Finastra, Genpact, Grup Renault Romania, Harman, Henkel, HP Inc, Intralinks, Kaufland Romania, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, McDonald’s in Romania, Michelin, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Orange Romania, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Playtika, Raiffeisen Bank, REWE Romania - Penny Market, Rompetrol KMG, Cegedim Service Center, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Teleperformance Greece, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, TELUS International Europe, Veeam Software, Verint, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro Digital Operations & Platforms.
Mai multe informatii despre eveniment pot fi accesate pe www.hipo.ro, in sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti. Participarea la eveniment este gratuita, in baza CV-ului tip Barcode.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri