Angajatori de TOP Bucuresti, evenimentul de cariera care a avut loc pe 26 si 27 octombrie, a reunit peste 10.000 de vizitatori si 130 de angajatori. 85% dintre candidati au gasit cel putin un job in domeniul cautat de ei.

Dintre cei peste 10.000 de vizitatori aflati in cautarea unui job, 1.300 au participat la workshop-uri si conferinte, sesiuni in domeniul lor de interes. In cadrul workshop-urilor, participantii au avut parte de sesiuni de cariera, sesiuni bazate pe competentele cerute de angajatori in anul 2018, precum time management, teamwork, sesiuni in care au avut parte de activitati practice. Au invatat cum sa-si administreze si sa-si planifice eficient bugetul, au facut primii pasi in digital si au experimentat realitatea virtuala, prin intermediul ochelarilor VR. Tot in cadrul workshop-urilor au invatat sa-si construiasca un profil de LinkedIn atractiv pentru orice angajator.

In urma evenimentului, CV-urile celor care au fost prezenti la Sala Palatului vor fi analizate de specialisti in recrutare, iar daca se potrivesc cu cerintele joburilor vor fi chemati la un prim interviu.

“Am fost placut surprinsi de entuziasmul iesit din comun al tuturor “trecatorilor” pe la standul nostru. Suntem convinsi ca in urma participarii, vom avea colaborari de succes cu o multime de aplicanti din cadrul targului", a declarat Flori Croitoru, specialist recrutare Huawei.

"Angajatori de TOP este o oportunitate de a intra in contact cu tinerii absolventi care intra pe piata muncii si care isi doresc o experienta profesionala deosebita in domeniul frumusetii", a precizat Magdalena Cring, Human Resources Director L’Oreal Romania.

"In urma participarii la Angajatori de TOP ne dorim sa angajam persoanele potrivite pentru pozitiile pe care le avem disponibile si sa ne crestem brandul de angajator", a spus Iulia Somoiag, Marketing Coordinator Valoris Center.

Cei care nu au ajuns la editia din Bucuresti si vor sa se angajeze, pot participa si la editia virtuala a evenimentului, care va avea loc in perioada 5-25 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri