Lidl lanseaza, in luna decembrie, o campanie de recrutare dedicata romanilor din diaspora si devine astfel primul retailer din Romania care mizeaza pe cei plecati in strainatate. Compania va scoate la concurs peste 200 de locuri de munca, atat in zona operativa, cat si in zona administrativa.

Campania de recrutare demarata de Lidl este dedicata romanilor din zona de est a tarii, care lucreaza in strainatate. Aceasta are loc in contextul inaugurarii la inceputul lui 2019 a celui de-al cincilea depozit Lidl din Romania, in apropierea orasului Roman, in localitatea Cordun. Acesta va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din zona de est a tarii.

Prin deschiderea depozitului de langa Roman sunt create peste 200 de noi locuri de munca, atat in zona operativa, cat si in zona administrativa. Dintre acestea, 139 de pozitii sunt disponibile la ora actuala. Acestea sunt de doua tipuri: Lucrator Depozit in echipa de Pregatire marfa si Stivuitorist. Cea dintai presupune numararea produselor, transportarea paletilor pe benzile de incarcare si descarcare, participarea la realizarea inventarelor si aplicarea principiilor de igiena. Joburile de Stivuitorist necesita atestat ISCIR. Stivuirea si coborarea paletilor, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregatire marfa, transportarea produselor sosite in depozit catre locurile de depozitare alocate sunt cateva dintre responsabilitatile care vin la pachet cu acest post.

Pe langa salariu, angajatii de la depozitul Lidl din Cordun primesc asigurare de viata, asigurare privata de sanatate, tichete de masa in valoare de 15 ron/zi, transport gratuit pana la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paste si de Craciun si pachete sau vouchere Back to school pentru colegii care au copii in ciclul scolar primar si gimnazial.

Romanii din diaspora, care se intorc in tara in perioada sarbatorilor de iarna, vor fi intampinati in aeroporturile din Suceava, Bacau si Iasi si in vamile din Bors si Nadlac de promoteri imbracati in uniforme din depozitul Lidl. Intre 17 si 22 decembrie, acestia vor fi echipati cu pancarte cu mesajul "Echipa Depozitului Lidl iti ureaza: Bine ai venit acasa!". Campania de recrutare va continua si in primele luni din 2019.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri