Cele mai populare joburi din Marea Britanie vor fi asociate in 2019, cel mai probabil, unor profesii foarte bine platite, precum analisti in securitate cibernetica si specialisti in stiinta datelor, sugereaza autorii unui studiu realizat recent in aceasta tara, scrie Agerpres.

Cercetatorii de la compania de recrutare Hays afirma ca si contabilii, supraveghetorii de pe santierele de constructii, analistii de risc si managerii din domeniul financiar vor fi joburi la mare cautare in Marea Britanie in anul 2019.

Aceste locuri de munca sunt recompensate cu salarii peste media nationala in contextul penuriei de angajati calificati, precizeaza specialistii de la compania Hays.

Simon Winfield, director managerial la Hays UK & Ireland, a declarat: "Joburile din domeniul tehnologiei s-au bucurat de unele dintre cele mai mari cresteri salariale in 2018, iar aceasta tendinta nu prezinta niciun semn ca ar incetini in 2019".

"Angajatorii cu care colaboram pur si simplu nu pot sa recruteze specialisti in tehnologie suficient de rapid", a adaugat el.

"Contabilii sunt vizati de companiile care se concentreaza pe inasprirea controalelor financiare si pe modificari ale standardelor de raportare in domeniul finantelor internationale. Cererea din constructii este mare, datorita investitiilor continue, combinate cu o penurie de muncitori straini calificati, pentru a stimula forta de munca din acest sector", a adaugat acelasi manager britanic.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri