Medicover Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale si de diagnostic privat din Romania, a numit-o la inceputul acestui an pe Simona (Iliescu) Nodea pe pozitia de director de marketing. Din acest rol, ea va coordona strategia de marketing a companiei, contribuind la planul de expansiune a retelei suedeze pe piata locala.

Simona Nodea are o experienta de peste 15 ani in marketing si in management, lucrand pentru lideri de piata in industrii precum distributie, banking si - cel mai recent - sanatate, unde a ocupat functia de director de marketing. Simona detine un master in marketing si administrarea afacerilor, precum si o certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing. In noul rol, ea va raporta directorului comercial al Medicover, Delia Iliasa.

„Ne bucuram sa avem in echipa de management un expert de nivelul Simonei Nodea. Acest an este unul foarte important pentru Medicover, un an de schimbare si de repozitionare, dupa ce in 2018 ne-am aflat intr-un proces accelerat de crestere’’, a spus Delia Iliasa, director comercial, Medicover Romania.

„Domeniul medical m-a atras datorita impactului pozitiv pe care il are asupra calitatii vietii oamenilor. In noul rol voi pune accent pe consolidarea imaginii pozitive a brandului prin identificarea atenta a nevoilor consumatorilor si printr-o abordare cat mai personalizata”, a precizat Simona Nodea, director de marketing, Medicover Romania.

Medicover Romania este intr-o faza de crestere accelerata cu investitii alocate pentru dezvoltarea companiei si cea prin intermediul achizitiilor. Anul trecut Medicover a fost implicata in trei tranzactii mari in zona de Nord-Vest a tarii, in cea de Sud-Vest si in Capitala. Este vorba despre achizitia centrelor medicale Pelican, Phoenix si Academica.

Medicover Romania este prezenta de 23 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara si doua spitale generaliste: unul in capitala si celalalt in Oradea. Spitalele includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri