Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza anul acesta doua editii ale evenimentului "Bursa locurilor de munca". La nivelul fiecarui judet, in functie de evolutia pietei muncii locale, de conditiile locale si de solicitarile agentilor economici, vor mai putea fi organizate si alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat graficul de desfasurare a burselor locurilor de munca ce se vor desfasura la nivel national in acest an.

Astfel, in data de 12 aprilie 2019, va fi organizata la nivel national “Bursa Generala a Locurilor de Munca”, al carei obiectiv principal il constituie cresterea gradului de ocupare al persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca , prin corelarea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajatori si solicitanti.

In data de 18 octombrie 2019 va avea loc “Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi” dedicata tinerilor absolventi, avand drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de munca disponibile pe piata muncii si interactiunea directa a acestora cu agentii economici.

La nivelul fiecarui judet, in functie de evolutia pietei muncii locale, de conditiile locale si de solicitarile agentilor economici, vor mai putea fi organizate si alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

Bursa Locurilor de Munca in Bucuresti

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza vineri, 12 aprilie 2019, incepand cu ora 09:00, o noua editie a "Bursei generale a locurilor de munca". Actiunea va avea loc la Palatul National al Copiilor.

Ofertele agentilor economici se primesc pana la data de 10 aprilie 2019 la sediul A.M.O.F.M. Bucuresti, precum si la sediile agentiilor de sector.

Citeste si: Romanii care muncesc in strainatate aplica la joburi in tara

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri