Compania de recrutare si selectie Mentor’s Search cauta director financiar, director de resurse umane si director de vanzari si marketing pentru Compania Romana de Chimie, entitate rezultata din fuziunea dintre Chimcomplex si Oltchim.

Ce cauta compania de recrutare si selectie

Pentru pozitia de director financiar:

Scopul pozitiei de director financiar este de a coordona intr-o maniera eficienta bugetul, analiza financiara si activitatile de previzionare pentru companie in scopul maximizarii performantelor afacerii.

Candidatii potentiali potriviti pentru acest post ar trebui sa aiba urmatorul profil: minim 5 ani experienta relevanta in management financiar si people management, integritate si confidentialitate, preocupare pentru excelenta, gandire conceptuala si anticipativa, orientare catre dezvoltarea sustenabila a afacerii.

Pentru pozitia de director resurse umane:

Directorul de Rresurse umane este responsabil de a crea climatul, cultura si conditiile prin care managementul grupului CRC (Compania Romana de Chimie) sa poata optimiza contributiile individuale si de echipa la succesul companiei.

Candidatii potentiali potriviti pentru acest post ar trebui sa aiba urmatorul profil: minim 5 ani experienta relevanta in managementul resurselor umane, integritate si confidentialitate, preocupare pentru excelenta, gandire conceptuala si anticipativa, orientare catre dezvoltarea organizationala sustenabila.

Pentru pozitia de director vanzari si marketing

Directorul de vanzari si mMarketing este responsabil de conducerea si coordonarea activitatilor comerciale ale companiei, urmarind dezvoltarea de parteneriate strategice cu clientii grupului CRC (Compania Romana de Chimie).

Candidatii potentiali potriviti pentru acest post ar trebui sa aiba urmatorul profil: minim 5 ani experienta relevanta in managementul vanzarilor si marketing, abilitati foarte bune de people management, integritate si confidentialitate, preocupare pentru excelenta, gandire conceptuala si anticipativa, orientare catre dezvoltarea sustenabila a afacerii.

Serviciile Mentor’s de cautare executiva cauta sa identifice si sa selecteze viitorii lideri potriviti pentru organizatiile voastre, capabili atat sa maximizeze valoarea de piata a afacerii, cat si sa remodeleze cultura organizationala pentru o dezvoltare sustenabila.

Metodolgia Mentor’s Search este focalizata pe identificarea profilului cultural al viitorilor lideri potentiali necesar pentru dezvoltarea culturii organizationale, cat si pe evaluarea capabilitatilor necesare pentru dezvoltarea sustenabila a afacerii.

Sursa foto: Peshkova / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri