Cauti o modalitate de a castiga niste bani pe langa salariu, fara sa renunti la job? Iti poti alege un part-time sau un proiect la care sa lucrezi remote. Avantajul lor este ca iti permit sa iti rotunjesti veniturile bazandu-te doar pe experienta profesionala, abilitatile si competentele invatate, fara sa fii nevoit sa investesti in cursuri de recalificare sau specializare.

FlexJobs, o platforma care aduna proiecte part-time si remote, a facut, pentru Business Insider, o lista cu cele mai bine platite extra-job.

Contabil

Foto: Shutterstock.com

Pentru 17 dolari pe ora, acest job este potrivit pentru cei care au absolvit studii universitare de specialitate sau cursuri de contabilitate. Un contabil este responsabil sa inregistreze date de contabilitate primara si gestiune contabila, sa urmareasca incasarile facturilor emise de catre clienti, sa colecteze si sa inregistreze chitantele, dispozitiile de plata sau incasare, deconturilor si documentelor aferente platilor efectuate de firma.

Acest job este ideal pentru cei care au atentie sporita la detalii, sunt meticulosi si foarte bine organizati.

Citeste si: Joburi gig economy: TOP 5 cel mai bine platite locuri de munca pentru freelanceri

Project manager

Foto: Shutterstock.com

Este un proiect flexibil care iti permite sa lucrezi de oriunde. Project managerul este responsabil de gestionarea proiectului, prin delegarea responsabilitatilor, organizarea resurselor umane si materiale, raportarea status-ului proiectelor, pregateste bugetul proiectului, asigura partea de comunicare.

Tariful pentru aceste proiecte incepe de la 25 de dolari pe ora.

Fotograf culinar

Foto: Shutterstock.com

Pentru acest job e nevoie de experienta profesionala, un portofoliu, dar si abilitati/competente necesare fotografiei profesionale.

Toate business-urile culinare investesc in conturile de pe retelele de socializare, unde isi promoveaza meniurile, si au nevoie sa colaboreze cu fotografi profesionisti. Pentru cineva pasionat de fotografie, jobul este o ocazie perfecta sa isi practice si sa isi perfectioneze hobby-ul.

Tariful pentru un fotograf culinar incepe de la 25 de dolari pe ora.

Social media content manager

Foto: Shutterstock.com

Pentru acest job e nevoie de experienta pe platformele sociale, in lucrul cu Facebook si Google Analytics.

Social media content manager joaca un rol vital in orice companie de succes. Acesta se ocupa de conturile de social media ale firmele, creeaza strategia de social media in acord cu profilul companiei, dar si cu nevoile clientilor. Creeaza si mentine o comunitate pe conturile de socializare.

Este un job platit cu 25 de dolari pe ora, pe care il poti face din confortul propriei case.

Instructor de yoga

Foto: Shutterstock.com

Pentru acest job este nevoie de un certificat pentru instructor de yoga. Daca nu il ai, il poti obtine foarte usor.

Este, probabil, cel mai relaxant job din lista si un mod de a castiga bani facand ceea ce iti place. Trebuie sa iti placa sa lucrezi cu oamenii, sa stii sa ii asculti, sa fii atent la nevoile lor si sa stii cum sa comunici cu ei.

Tariful pentru o ora de yoga incepe de la 25 de dolari. Namaste!

Citeste si: Expertii in cariera iti spun de ce ar trebui sa iti schimbi locul de munca, chiar daca iti place jobul tau

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri