Compania americana 3Pillar Global lanseaza in cele trei centre de dezvoltare din Romania, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, o noua politica interna: telemunca extinsa pentru o perioada nelimitata.

"Flexibilitatea face parte din cultura noastra si asta ne-a permis sa fim la fel de productivi, indiferent ca lucram de la birou sau de acasa si le-a oferit membrilor echipei libertatea sa aleaga mediul cel mai potrivit pentru ei. Iar faptul ca nivelul de performanta in procesul de livrare al produselor pe care le dezvoltam nu a fost afectat, ne-a dat un imbold in a extinde aceasta politica spre nelimitat", a declarat Eugen Busoiu, Senior Engineering Manager la 3Pillar Global Iasi, Romania.

Compania nu se bazeaza doar pe o cultura organizationala puternica si sanatoasa. Alti factori imperativi sunt nivelul de competente si orientarea spre performanta, care nu preleva doar ca obiective de business.

Mai mult, munca in echipe distribuite este un dat al organigramei, ce le permite specialistilor de la 3Pillar Global sa profite de resursele si tehnologiile pe care le au la dispozitie si care faciliteaza colaborarea, dincolo de bariere geografice sau fizice.

"Suntem in era redefinirii dinamicii organizationale si avem o oportunitate extraordinara sa rescriem "standardele" unui mediu de lucru, aducand mai multa flexibilitate, inovatie si confort. Increderea pe care o avem in colegii nostri si flexibilitatea organizationala sunt sustinute si de metodologia de lucru si colaborarea cu clientii. Prin urmare, acest beneficiu a fost apreciat de colegi si consideram ca prin introducerea politicii de telemunca nelimitata am ridicat standardul in industria IT din Romania", a spus Diana Bocaneala, Delivery Center Lead la 3Pillar Global Romania.

Oferirea posibilitatii de telemunca este un beneficiu prin intermediul caruia compania doreste sa isi intareasca pozitia ca si angajator dezirabil in randul specialistilor din domeniul IT. Compania are in plan o crestere a numarului de angajati cu competente pe tehnologiile cheie utilizate – Python, Java, Ruby on Rails, Front End si DevOps si implicarea lor in dezvoltarea de solutii software cu impact in verticale de piata precum educatie, sanatate, media sau domeniul financiar.

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizatie globala cu operatiuni pe trei continente si peste 900 de angajati. In centrele din Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, compania are peste 500 de angajati.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri