Tinerii cu varste intre 14 si 18 ani, interesati sa-si urmeze studiile sau sa isi faca o cariera in strainatate, sunt asteptati pe 21 octombrie la Bucharest International Schools University Conference, eveniment gazduit de British School of Bucharest.

La Bucharest International Schools University Conference elevii pot participa la seminarii exclusive si prezentari ale unora dintre cele mai bune universitati din lume, la intalniri One-To-One in care vor putea interactiona direct cu reprezentantii universitatilor la care sunt interesati sa aplice, iar parintii lor pot lua parte la sesiuni speciale in care vor primi indrumare si ajutor in alegerea cursului potrivit pentru copiii lor.

Conferinta este solutia perfecta pentru a cunoaste mai bine programa scolara si punctele cheie pentru o inscriere de succes la facultatile renumite la nivel mondial. La eveniment vor fi prezente nouasprezece institutii de top din sase tari (UK, Austria, Olanda, Elvetia, Italia si SUA).

Consultanti speciali prezenti in cadrul evenimentului vor sta la dispozitia tinerilor pentru a le oferi informatii despre toate etapele procesului de aplicare, unde pot afla mai multe despre alegerea cursurilor potrivite, precum si detalii despre taxele de scolarizare si imprumuturile pentru studenti.

Evenimentul incepe la ora 10:00 si pana la ora 13:00 vor avea loc prezentarile universitatilor si intalniri One-to-One (prezenta se face prin inscriere prealabila), urmand ca intre orele 13:00-15:00 tinerii si parintii sa poata vizita Targul Universitatilor, unde prezenta este nelimitata, iar toti participantii pot avea discutii finale despre programe si oferte, taxe de scolarizare si posibilitatile de finantare pentru a studia in strainatate.

Acestea sunt doar cateva dintre momentele sprecial gandite si pregatite pentru cei care aleg sa vina pe 21 octombrie in campusul British School of Bucharest.
Pentru toate prezentarile si intalnirile One-to-One este necesara inscrierea la: https://britishschool.ro/bucharest-international-schools-university-conference-ro, pentru a putea avea un loc rezervat. Fiecare participant va putea sa ia parte la maximum sapte intalniri (prezentari sau “one-to-one”).

Universitati prezente la conferinta:

UK
Lancaster University - https://www.lancaster.ac.uk/
Imperial College London - https://www.imperial.ac.uk/
London South Bank University - https://www.lsbu.ac.uk/
New College of Humanities - https://www.nchlondon.ac.uk/
University College London - https://www.ucl.ac.uk/
University of East Anglia - https://www.uea.ac.uk/
University of Essex - https://www.essex.ac.uk/
University of Leicester - https://le.ac.uk/
University of Nottingham - https://www.nottingham.ac.uk/
University of Plymouth - https://www.plymouth.ac.uk/
University of Southampton - https://www.southampton.ac.uk/

Austria

Webster University http://webster.ac.at/

Olanda

Hotelschool The Hague - https://hotelschool.nl/en
University College Utrecht - https://www.uu.nl/en
Windesheim University of Applied Sciences - https://www.windesheim.com/

Italia

John Cabot Rome - https://www.johncabot.edu/

Elvetia

Vatel https - https://www.vatel.com/en

USA

Savannah College of Art and Design - https://www.scad.edu/
Misericordia University (USA) - https://www.misericordia.edu/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri