Lista destinatiilor noi spre care se indreapta absolventii BSB include prestigioasele universitati Cambridge, Warwick, Lancaster, Bath, UCL, Imperial College si Southampton, toate din Marea Britanie. In SUA, viitorii studenti aleg sa studieze la UCLA si la Universitatea Pennsylvania aflata in prestigioasa Ivy League.

Pe langa aceste universitati, studentii aleg si alte destinatii excelente pentru a-si continua studiile, cum ar fi: Universitatea Essex, Universitatea Liverpool, Universitatea Glasgow, Universitatea West of Scotland, Delft University of Technology, Computer Science and Engineering Amsterdam, Vrije Universiteit din Amsterdam,Universitatea de Arte Populare si dBs din Berlin.

In 2019, nouasprezece elevi au primit oferte de a-si continua studiile de la optzeci si una de universitati, dupa absolvirea British School of Bucharest. Aceasta arata o crestere graduala fata de 2018 cand saptesprezece elevi au primit invitatii de la saptezeci si sase de universitati, in timp ce in 2017, saisprezece elevi au primit saizeci si cinci de oferte.

„Suntem preocupati de viitorul elevilor nostri si vrem sa fim aproape de ei atunci cand fac alegeri cu privire la studiile ulterioare. De aceea, acordam o atentie deosebita sfaturilor noastre legate de invatamantul superior si anul acesta vom aduce universitatile mai aproape de elevii nostri si de cei interesati sa studieze in strainatate la Bucharest International Schools University Conference, eveniment care va avea loc pe 21 octombrie in campusul British School of Bucharest", a declarat Philip Walters(foto), directorul British School of Bucharest.

Pe 21 octombrie, reprezentantii multor universitati de top din lume vor veni la BSB pentru a tine prezentari speciale si a avea intalniri One-To-One cu cei interesati in a urma cursurile lor.

La prima editie a “Bucharest International Schools University Conference” ce va avea loc in campusul BSB vor fi prezenti reprezentantii a douazeci si una de universitati din Marea Britanie, Austria, Olanda, Italia, Elvetia, Canada si SUA, asteptand tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani interesati sa studieze in strainatate, sa vina sa cunoasca mai bine programa scolara si punctele cheie pentru a fi acceptati cu succes la aceste universitati apreciate la nivel mondial.

Ce pot gasi elevii la „Bucharest International Schools University Conference”

PREZENTARI SPECIALE ALE UNIVERSITATILOR – Sansa de a participa la seminarii exclusive si prezentari ale unora dintre cele mai bune universitati din lume, special realizate pentru cei prezenti la evenimentul din 21 octombrie.

INTALNIRI ONE-TO-ONE – Participari la intalniri One-to-One in care se va putea interactiona direct cu reprezentantii universitatilor la care elevii sunt interesati sa aplice.
CONSULTANTA IN PROCESUL DE APLICARE – Obtinerea de consultanta de specialitate pentru toate etapele procesului de aplicare, unde pot afla mai multe despre alegerea cursurilor potrivite, precum si detalii despre taxele de scolarizare si imprumuturile pentru studenti.

TARGUL UNIVERSITATILOR – Targ exclusivist al celor mai mari Universitati din UK, Austria, Olanda, Elvetia, Italia si SUA.

SESIUNI PENTRU PARINTI – Intalniri dedicate parintilor pentru indrumare si ajutor in alegerea cursului potrivit pentru copiii lor.

Pentru toate prezentarile si intalnirile One-to-One este necesara inscrierea la: https://britishschool.ro/bucharest-international-schools-university-conference-ro, pentru a putea avea un loc rezervat. Fiecare participant va putea sa ia parte la maxim sapte intalniri (prezentari sau “one-to-one”). Conferinta se va incheia cu Targul Universitatilor unde prezenta este nelimitata, iar toti participantii pot avea discutii finale despre programe si oferte, taxe de scolarizare si posibilitatile de finantare pentru a studia in strainatate.

Program „Bucharest International Schools University Conference”, 21 octombrie

  • 10.00 Start eveniment
  • 10.00 - 13.00 Prezentarile universitatilor si intalniri One-to-One
  • 13.00 – 15.00 University Fair/ Targul Universitatilor
  • 15.00 Final eveniment

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este o scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumului britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri