Angajatorii din Spatiul Economic European au disponibile prin EURES peste 400 de locuri de munca vacante, in Spania, Germania si Olanda. Se cauta de la bucatari la tractoristi.

Iata ce joburi au disponibile angajatorii europeni:

Spania – 238 locuri de munca pentru: analist relatii clienti, faiantar/pavator, muncitor in agricultura;

Germania – 149 locuri de munca pentru: bucatar, camerista/roomboy, conductor tren marfar, electrician, instalator conducte de apa si gaz, instalator instalatii sanitare, de incalzire si gaz, lacatus, manipulant de marfuri, mecanic de proces, mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare, montator parchet, personal in domeniul gastronomiei de sistem, operator stivuitor, ingrijitor persoane varstnice in azil, mecanic de proces, pictor, operator excavator, sudor MAG, tamplar, zidar;

Olanda –16 locuri de munca pentru: tractorist, lucrator in sera de flori

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca din raza de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri