BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania, a incheiat 2019 cu o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, in crestere cu aproape 10% fata de anul precedent. Rezultatul operational (EBITDA) a fost de peste 1,5 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de 2018.

In 2019, numarul de locuri de munca scoase la concurs prin intermediul Bestjobs a ramas relativ constant, cu aproape 250.000 de joburi.

Cele mai multe locuri de munca au vizat candidatii din domenii precum: vanzari, financiar, inginerie&tehnic, IT, personal administrativ si marketing

Anul trecut, compania a intermediat angajari pentru un numar de peste 10.000 de companii si a atras peste 8 milioane de aplicari, in crestere cu 15% fata de anul anterior.

”Incepand cu cea de-a doua jumatate a lui 2019, evolutia pietei, dublata de abilitatea noastra de a valorifica aceasta tendinta, a dus la o accelerare a business-ului. Suntem increzatori ca aceasta dinamica va continua si anul acesta, ceea ce ar putea conduce la o majorare a cifrei de afaceri cu peste 30%, in 2020. Avem in vedere consolidarea pozitiei Bestjobs pe piata, prin investitii si o prezenta mai mare pe toate mediile de comunicare”, declara Dan Puica, CEO BestJobs.

Citeste aici povestea recrutarii CEO-ului BestJobs.

Platforma de recrutare online Bestjobs gestioneaza in prezent 4 milioane de CV-uri si are 82 de angajati, dintre care aproape 30 sunt responsabili de vanzari si client service si 25 de angajati se ocupa de dezvoltarea platformei IT.

In 2020, BestJobs isi propune sa optimizeze procesul de recrutare online folosind noile tehnologii si sa aduca mai multe candidaturi relevante in fata angajatorilor. Compania are in plan sa atraga din ce in ce mai multi candidati din regiuni cu potential pe piata fortei de munca si din domenii unde exista deficit de personal. In cele din urma, aceste eforturi vor conduce la imbunatatirea costurilor de recrutare pentru angajatori.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri