Website-ul www.viitorulmeu.ro, care ii ajuta pe cei aflati in cautarea unui loc de munca, precum si pe cei angajati, sa se orienteze in cariera, a fost lansat oficial. Acesta ofera servicii si solutii de management al carierei.

Cofondatorii acestui "magazin al alegerilor profesionale inspirate" sunt coach-ul Rodica Obancea si Leornard Rizoiu, specializat in recrutare. Acestia promit ca website-ul va ajuta la depasirea barierelor de comunicare ridicate intre consultantii profesionisti si publicul larg, astfel incat sa genereze schimbari oricat de mici, dar in profunzimea pietei muncii si a tendintelor manifestate in randul candidatilor si angajatilor romani.

Este un intreg sistem de suport ce ofera servicii menite sa ajute clientii sa isi seteze obiective ambitioase, sa fie conectati cu piata fortei de munca si sa se asigure de alegerea celor mai bune oportunitati

Obiectivele noului website sunt de a le oferi candidatilor si angajatilor claritate, structura, coerenta, expunere si inspiratie pentru a face toti pasii necesari in directia profesionala dorita, indiferent de punctul de pornire.

"Un plan coerent si asumat de cariera poate ajuta la dobandirea de sens si directie in viata profesionala. Astfel se evita ratacirea din job in job, obtinandu-se repere clare despre punctele, rolurile, experientele prin care o persoana trebuie sa treaca pentru atingerea obiectivelor profesionale. Planurile de cariera vor lua in considerare interesele specifice ale fiecarei persoane in parte, competentele si punctele lor forte ce merita consolidate, valorile, prioritatile si obiectivele personale si profesionale", se arata in comunicatul de lansare.

Impreuna cu un consilier de cariera profesionist din echipa”Viitorul Meu”, se vor asterne pe hartie obiectivele pe termen lung si mediu, precum si actiunile necesare pentru atingerea lor.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri