Ministerul Muncii a dezinfectat joi clădirea în care își desfășoară activitatea, un medic epidemiolog a instruit personalul, iar de vineri activitatea a fost realuată de la sediu.

”Toate intrările în Ministerul Muncii, toate holurile au afișe făcute de colegii mei, cu instrucțiuni clare pentru prevenirea apariției cazurilor de coronavirus insistând asupra măsurilor de igienă pe care mă străduiesc să le asigur prin măsuri suplimentare. Ieri am chemat un medic epidemiolog care a instruit personalul”, a explicat Violeta Alexandru, intr-o postare pe pagina de Facebok.

Astăzi (joi - n.red) la 16,30 a început dezinfectarea întregii clădiri a Ministerului. Am ieșit din clădire. Eu, secretarii de stat și consilierii care mă ajută am ținut, în acest timp, o ședință de evaluare într-o cafenea - restaurant din apropiere. Telemuncă ... Recomandată mediului privat!

Ea a arătat că în dimineața de vineri angajații au revenit la muncă, în clădirea igienizată.

Ține de fiecare dintre noi să luăm măsurile responsabile necesare

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri