Dacă angajatorii sunt inima economiei, angajatii sunt oxigenul, căci cu ei vor fi repornite motoarele economiei. Angajații români trebuie sprijiniți de autorități, astfel încât să nu ajungă la situația de a rămâne fără o formă de venit, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Dacă angajatorii sunt inima economiei, angajații sunt oxigenul, căci cu ei vor fi repornite motoarele economiei. Trebuie să ii sprijinim căci cu ei vom reporni motoarele economiei”, a precizat Ministrul Muncii..

Ea a precizat că măsurile luate de Guvern se adresează celor a căror activitate a fost închisă ca urmare a deciziilor autorităților, respectiv a fost afectată în mod vizibil de efectele crizei de coronavirus, iar banii pentru șomajul tehnic vor ajunge la companii în cel mai scurt timp.

Angajatorii strâmtorați în această perioadă trebuie să inteleagă că afacerea lor va merge dacă angajații vor fi apți de muncă și vor fi gata să revină în activitate, când criza va trece.

Tot ea a mai spus că există o estimare de un milion de persoane care ar fi beneficiare ale șomajului tehnic, iar economia României și resursele publice ”sunt încercate în această perioadă, dar sunt chemate să îi ajute pe români, atunci când au nevoie”

Vreau să evit situațiile în care oamenii vor rămâne fără vreo formă de venit.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri