Circa 600.000 de români au primit până acum banii din șomajul tehnic susținut de la bugetul de stat. Până la finalul zilei de luni va fi finalizată plata în totalitate, pentru cererile aferente lunii martie, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru.

”La un bilanț intermediar, aferent perioadei 16 martie-31 martie, peste 600.000 de români angajați au fost sprijiniți prin măsura șomajului tehnic. Peste 50.000 de profeșionisti, care lucrează prin PFA, înreprinderi familiare, sau drepturi de autor au primit sau vor primi astăzi sprijinul prin șomajul tehnic”, a explicat ministrul.

Ne bucurăm pentru fiecare om, care după câteva săptămâni de așteptare, a primit confirmarea că guvernul Ludovic Orban lucrează

Ea a adăugat că până la finalul zilei de astăzi se vor plăti 90%, urmând ca ultimele plăți să se efectueze luni dimineață, fiind necesare încă o serie de verificări suplimentare.

Dincolo de cifre, este vorba despre viața fiecărui om, din cei peste 600.000, care au solicitat prin intermediul angajatorilor lor fonduri

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri