PulsulEchipei.ro este o soluție practică și accesibilă online pentru a măsura implicarea și fericirea angajaților. Automat, pe email.

Companiile au la dispoziție o nouă metodă de a culege feedback din partea angajaților, indiferent de locul de unde aceștia lucrează. Cu ajutorul serviciului PulsulEchipei.ro , managerii pot programa chestionare tematice care sunt trimise constant pe email angajaților și cu ajutorul cărora pot măsura indicatori importanți pentru sănătatea companiei precum relația cu colegii, nivelul de satisfacț ie, feedback, aliniere cu misiunea companiei etc.
Un punct forte al acestui serviciu online este ca angajații nu au nevoie de un cont dedicat sau o aplicație instalată, chestionarul fiind accesibil prin intermediul link-ului primit pe email și este adaptabil oricărui dispozitiv (telefon, tabletă sau desktop). În mod implicit răspunsurile angajaților sunt anonime.
Într-o perioadă în care întâlnirile fizice dintre angajați și manageri sunt tot mai rare, companiile au nevoie de metode noi pentru a măsura implicarea și starea de spirit a echipei. "- Ciprian Drăgoi, fondator pulsulechipei.ro
Întâlnirea față în față cu managerul, cea mai comună metodă de culegere a feedback-ului are dezavantajul de a consuma foarte multe ore unei companii (o întâlnire săptămânală de 15 min cu fiecare angajat al unei companii cu 20 de membrii înseamnă un consum de peste 500 ore/an). Serviciul Pulsul Echipei poate economisi până la 90% din acest timp și vine și cuurmătoarele beneficii:
● Feedback în timp real
● Crește implicarea angajaților
● Dezvoltă o cultură de companie pozitivă
● Încurajează retrospecția și introspecția
● Măsurarea evoluției în timp
● Încurajează comunicarea
Companiile se pot înregistra chiar de astăzi și pot începe să folosească Pulsul Echipei la adresa https://pulsulechipei.ro
"Ne dorim cu ajutorul Pulsul Echipei să dăm ș ansa companiilor antreprenoriale locale să implementeze o mică parte din bunele practici ale multinaț ionalelor la un cost rezonabil."
- Ciprian Drăgoi, fondator Pulsul Echipei
Pulsul Echipei a fost dezvoltat de către eComJobs.ro (site de recrutare dedicat magazinelor online) în urma unei investiții de 15.000 euro. Din analizele proprii în România ar exista ~49.000 de companii cu peste 20 angajați din industria serviciilor care ar putea deveni clienți. Ne-am propus ca în primul an de activitate să convingem 500 de companii să măsoare Pulsul Echipei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri