Noi locuri de muncă în pandemie: Fabrica Adient din Ploiești care face tapițerii auto angajează 200 de oameni

Fabrica Adient Trim din Ploieşti, care „îmbracă“ scaunele pentru autoturismele BMW şi Mercedes angajează 200 de operatori mașină de cusut, se arată într-un anunț al companiei.

,,Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Clienții noștri au încredere în noi și se bazează pe produsele de calitate pe care le realizăm - drept urmare, avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei Adient,” a spus Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

Adient Trim Ploiești are în prezent peste 1.800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica compania din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume. Totodată, compania oferă mijloace de protecție pentru toți angajații: măști produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanți, distanțare socială la cantina fabricii și igienizare periodică în fabrică.

Compania este prezentă în România din anul 2000 și are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Citeste si:
ING Tech România ajunge la 1.000 de angajați și caută în continuare...
ING Tech România ajunge la...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri