Salariile angajaților de la Metrorex vor crește de la 1 noiembrie. Pe hârtie, salariile ar trebui să crească între 150 și 1.575 de lei, scrie Digi 24.

Dar, această majorare salarială nu este văzută cu ochi buni de către Consiliul de Administrație al companiei care administrează metroul bucureștean. Membrii board-lui au declarat că nu susțin și nu își asumă rezultatul negocierilor pentru contractul colectiv de muncă pentru 2020 – 2021, contract care a fost deja înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Potrivit deciziei din 27 octombrie, răspunderea pentru consecințele economice și financiare revine în totalitate comisiei de negociere, mai precizează sursa citată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri